KIKO MILANO

KIKO MILANO

“Be What You Want”

kiko-milano-make-up-2

Een klein beetje geschiedenis. (Kan geen kwaad. )

KIKO MILANO is een Italiaans merk van professionele cosmetica. KIKO MILANO is opgericht in 1997 door Antonio Percassi. Naast make-upproducten biedt KIKO MILANO ook gezichts- en lichaamsbehandelingen aan. KIKO MILANO zet zich in voor vrouwen in alle leeftijdscategorieën.

Via de zin “Be What You Want” vat KIKO zijn visie op schoonheid samen. KIKO MILANO heeft een groot assortiment. Nu zullen jullie super veel vragen hebben zoals: “Welke producten biedt KIKO MILANO dan aan?’’ en “Waarom is KIKO MILANO nou een goed merk?’’ en “Waarom zijn jullie geen blog begonnen over een ander make-up merk?” Weetje? Laat die vragen maar lekker rondzwerven in je hoofd, want wij gaan daar allemaal antwoord op geven!

Missie

Ten eerste heeft KIKO MILANO een erg goede missie, namelijk: Ervoor zorgen dat iedere vrouw zich het beste van de cosmetische innovatie kan veroorloven zonder een gat te slaan in haar budget. Wat houdt deze missie nou in?? Nou dat KIKO MILANO make-up en verzorgingsproducten aanbiedt tegen een goede prijs. Ze zijn niet het goedkoopst, maar ook zeker niet het duurste merk.

GEEN testen op dieren

Ten tweede test KIKO MILANO niet op dieren. Dit vinden wij heel tof want dieren hebben ook een bestaan! KIKO MILANO biedt deze garantie op alle producten. Dus niet alleen op de eindproducten waarmee wij lekker poederen, maar ook op de grondstoffen die ze voor de eindproducten gebruiken! DIKKE LIKE!

notest

 

De distributie

KIKO MILANO heeft meer dan 600 verkooppunten in Europa en de Verenigde Staten. Harstikke goed, maar wij vinden de winkels in Nederland vooral heel interessant. In ieder verkooppunt is het mogelijk om de voordelen van de verschillende behandelingslijnen te leren kennen. Zo weten wij, en dus ook jij meteen welke keuze het beste bij jou past! Wij zien alleen maar voordelen.

Arnhem

Om even terug te komen op ons. Wij komen uit de buurt van Arnhem en wij vinden het daarom ook helemaal geweldig dat er onlangs een winkel van KIKO MILANO is geopend in Arnhem. Naast Arnhem zijn er nog tien andere filialen in Nederland te vinden. Als KIKO MILANO deze lijn doortrekt zullen er snel nog meer filialen in Nederland volgen.

 

 

gethelook

 

 

 

 

http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/cosmeticaketen-kiko-milano-komt-naar-ketelstraat-arnhem-1.6171769

http://www.kikocosmetics.com

Plaats een reactie