BLOG 7; KIKO MILANO ACCESSOIRES

Eventjes een hallo vanaf KIKO MILANO!

Hey haallloooo! Hebben jullie onze blogs gemist? Ja? Ja wij jullie ook! 🙂 Wij zijn er gelukkig weer! Leuk dat jullie er ook weer zijn!

 

Wat bespreken we vandaag over KIKO MILANO?

Vandaag gaan wij het hebben over de accessoires van KIKO MILANO. Kiko Milano heeft niet alleen make up, geurtjes en huidverzoring maar ook accessoires! Dit gaan wij eventjes aan jullie laten zien met de volgende foto. saveaskiko.png

Kiko Milano heeft accessoires voor het gezicht, de ogen, de handen en kwasten voor het gezicht en andere lichaamsdelen.

Welk product hebben wij wel eens gebruikt van Kiko Milano?

Dat zijn de kunstwimpers van Kiko Milano. Wij vinden ze erg mooi en erg natuurlijk. Kunstwimpers of in de volksmond: nepwimpers zijn vooral super handig bij feestjes. Je plakt ze op (ja ja, easy) en daarna ben je klaar voor de hele avond. gggggggggggggggg.pngDit zijn de false eyelashes van KIKO MILANO die wij wel eens gebruiken. Er zit lijm bij (klinkt chemisch) maar het is echt een tof product. Voor de mensen die niet bekend zijn met dit product hebben wij een mooi en handig filmpje opgezocht.

Filmpjes tijd!!!!

 

Zoals je ziet is de after-look een stuk mooier en eleganter dan de before-look. Dit komt vooral door het aanbrengen van de nepwimpers. Dit filmpje laat kort zien hoe je de wimpers aanbrengt en hoe jij dus een toffe avond kan beleven zonder daar enige moeite voor te doen!

Wat te doen als je geen zin hebt in nepwimpers en of kunstwimpers van Kiko Milano?

Er zijn natuurlijk genoeg andere mogelijkheden om er mooi en fancy uit te zien. Je kunt namelijk ook gewoon de mascara gebruiken van Kiko Milano. Je wimpers kun je wel langer maken, dit kan je doen met een wimperkruller. Deze heeft Kiko Milano ook in het assortiment. (YES OMG YES) (ZE HEBBEN OOK ECHT ALLES)

wimperkrul.pngDit een wimperkruller van jawel, Kiko Milano. Deze wimperkruller is van staal. De wimperkruller heeft een zacht kussentje wat je wimpers dus ten goede doet. In de verpakking zit ook een extra kussentje. Dit is handig voor als je kussentje vies en of kapot gaat. Benieuwd hoe je een wimperkruller gebruikt? Dit kun je zien in het volgende filmpje:

 

Zoals je in dit filmpje ziet, is het best makkelijk en heeft het echt een mooi effect. Als je geen lange en krullende wimpers hebt van jezelf, kan je het makkelijk voor elkaar krijgen met een wimperkruller van Kiko Milano. Een wimperkruller van Kiko Milano kost €5,90,- en is echt de moeite waard!

Afsluiter van deze ontzettend leuke Kiko Milano blog!

Wij hopen dat jullie het een leuke blog vonden. Wij gaan nu lekker leren voor onze tentamens. (YES SO MUCH FUN). Heeft u nog vraagjes over ons? Of over ons Kiko Milano zoek dan vooral contact op! Dit kan via Facebook: Lameli Milano, via snapchat: lamelimilano of via instagram: kikomilanoblog. Gewoon doen hoor, wij zijn echt lief!

Afsluiter 2.0 omdat wij jullie aardig vinden.

Wij vonden het echt heel leuk om voor jullie te schrijven. Dit hebben wij met plezier gedaan. Helaas zit er nu wel een break aan te komen. Wij moeten ons nu druk houden met school en andere zaken. Wij hopen jullie snel nog te kunnen vermaken met onze blogs. Blijf ons volgen!

kiko-sfeerbeeld

 

BLOG 6; KIKO MILANO FOUNDATION

 

We zijn er weer!! En deze week gaan het hebben over foundation van het super merk KIKO Milano!

SKIN TONE FOUNDATION

Schermafbeelding 2017-01-11 om 14.25.52.png

Dit is een vloeibare foundation die de huid verhelderd en stralender maakt.  Deze foundation laat de huid hydrateren, wat in houdt dat de foundation vochtinbrengend is voorwel 8 uur!!!

Het effect dat deze foundation geeft is make-up no make-up. Als je deze foundation op smeert en beetje mascara op je wimpers doet, heb je dus een perfecte natural look. Het is makkelijk op te smeren en zorgt dus voor gladheid (dus minder snel vlekken!!) De zomer duurt natuurlijk nog even (heeeeeeel jammer 😦 ), maar deze foundation beschermt de huid tegen de zon!! Het heeft SPF 15.

Deze foundation is in 39 kleuren voor 6 verschillende ondertonen verkrijgbaar. Door zoveel verschillende kleuren kan iedereen de perfecte kleur vinden.

Skin Tone Foundation heeft een handige doseerder, waardoor er niet direct te veel uit komt. Dit scheelt natuurlijk, want hoevaak heb je wel niet dat er per ongeluk te veel uit komt (uhh jaa te vaak dus).

Wij gebruiken altijd de kleur Gold 50.

Deze foundation kost €15,95

GLACIAL LIGHT SOFT SIFTER FOUNDATION

Schermafbeelding 2017-01-11 om 14.42.48.pngDeze foundation zorgt voor een gezonde en egale huid. Ook is aan deze foundation gletsjerwater toegevoegd om de huid frisheid te geven. Hierdoor blijft de huid zacht.

Deze foundation versmelt samen met de huid en laat vlekjes en onvolkomenheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Doordat deze foundation in een mooi potje zit, is ook bij deze foundation het makkelijk te doseren. (handuuugg!)

Dit super mooie potje, met penseelstreken en kleurvegen op het witte deksel, is geïnspireerd op de wereld van de kunst. (daar houden wij van)

Het potje is stijlvol en creatief, hierdoor kan deze altijd meegenomen worden.
Deze foundation is te koop is 2 kleuren.

Deze foundation kost € 6,40

SUNSHINE DD CREAM SPF 30

Deze foundation heeft gewoon alles!! Deze is perfect!!

Schermafbeelding 2017-01-11 om 15.21.10.pngDeze foundation is een gezichtscrème met een bruine kleur. Dat is natuurlijk perfect, je verzorgt je huid en je ziet er fantastisch uit! Plus dat deze foundation een hoge SPF heeft! Maar liefst 30!! 

Deze crème garandeert bescherming voor de huid door de BB en CC cream. Het is een multi-benefitbehandeling die voor een gelijkmatige teint zorgt. Deze formule zorgt ervoor dat deze foundation geheel geschikt is voor de zomer.

Ook is aan deze foundation vitamine C en extracten van de Myrothamnus flabellifolia toegevoegd. (Wat is dat nou weer??) Nou dat zullen we even uitleggen. De Myrothamnus flabellifolia is een woestijnplant die beschermende en voedende eigenschappen heeft. Deze plant kan in dorre gebieden overleven omdat hij water vasthoudt. (En waarom is dat goed voor ons?) Onze huid wordt hierdoor gehydrateerd.

De tube is roségoudkleurig en heeft een driedimensionaal patroon en dit is natuurlijk onze lievelingskleur! En deze is te koop in 2 kleuren. Maaaaaaar het slechte nieuws is dat deze perfecte foundation limited edition is. Dus kopen nu het nog kan!

Deze foundation kost €6,40

Tot de volgende keer!!

Liefs,

Melda, Lisa en Lies ❤

kiko-sfeerbeeld

BLOG 5; KIKO MILANO GEUREN

JAJA! WEER EEN NIEUWE KIKO MILANO BLOG.

Dit keer gaan we het hebben over de geuren van KIKO MILANO. Zoals we al eerder hadden verteld houdt KIKO MILANO zich niet alleen bezig met make up, mascara en foundations maar hebben ze dus ook verzoringsproducten en een gehele parfum collectie. (super vet).

Ten eerste willen we even laten zien welke parfums ze nu hebben. Dit gaan we doen aan de hand van de volgende foto (yeah interessant)

 

hoi

fggf

Op dit moment heeft KIKO MILANO 8 geuren. Waaronder ook twee geursets (die zijn echt de moeite waard om te kopen). Hierbij zijn naast parfum ook nog een hydraterende crème en een kaars aan toegevoegd. (NATUURLIJK ALLEMAAL IN DEZELFDE GEUR).

WELKE GEUR VINDEN WIJ HET LEKKERST? (DUS JIJ OOK :p)

Wij vinden op dit moment de VELVET PASSION het lekkerst. Dit is een geur uit de holiday collection. Deze geur is een houtachtig-bloemige geur. Nu willen wij vertellen wat dat inhoudt, maar…. nee oke, we proberen het gewoon. Dit is een geur dat een natuurlijk vleugje heeft met een bloem extract. Denk hierbij aan violet en freesia. (wat een taal). Deze geur is helaas (om te huilen) limited edition. Dit houdt in dat het maar tijdelijk verkrijgbaar is.

Wij vinden het flesje ook super mooi. Het flesje is mooi rood want mooi rood is niet lelijk. Het flesje en de geur is geproduceerd in Italië. De land waar natuurlijk alles mooi is, het land waar alles om liefde draait. KIKO MILANO speelt daar goed op in.

Het flesje is mooi rood en doet ons denken aan een roos. KIKO MILANO weet dat vrouwen van chique flesjes houden, dus deze is echt geschikt voor hun imago.

TIPS VOOR KERSTMIS, KERSTCADEAUTJES?

Het is natuurlijk bijna kerstmis, dit moet gevierd worden met veel cadeautjes en veel eten. Nu kun je gaan bedenken wat je gaat geven aan je geliefde. Wij gaan het je heel makkelijk maken. Zoals we al hadden verteld, heeft KIKO MILANO ook geursets. Deze zijn te verkrijgen voor €9,90,-. Best goedkoop en een uniek cadeau, vinden wij.

geurset.png

Deze geurset heet WATER & INNOCENCE. Deze geurset bevat:

Roll-on eau de toilette, hydraterende bodycrème en kaars.

Al deze producten zijn gemaakt met dezelfde geuren. Deze geur is natuurlijk ook geproduceerd in het mooie Italië. Wij vinden dit echt een geschikt cadeau voor kerstmis, of gewoon voor eventjes tussendoor.

 

PROMOTIE FILMPJE VAN DE GEURSET (LEUK OM TE ZIEN)

 

.Dit filmpje is natuurlijk heel simpel en een beetje raar verbeeld maar ze laten wel duidelijk zien wat je met deze fantastieke set van KIKO MILANO kan. De andere geuren komen ook mooi terug in dit filmpje.

AFSLUITING VAN DE WEEK DIT KEEEEER:

Wij hopen dat jullie deze blog leuk vonden. Dit is natuurlijk fijn om te horen voor ons, dus laat een berichtje achter als je tips en of vragen hebt!

AFSLUITING 2.0 TUTUTUTUT

Wij wensen jullie een fijn weekend en een leuk kerstfeestje. Wij zullen voor het kerstfeestje wel weer aanwezig zijn met weer een fantastische blog. Tussendoor in contact blijven met ons?

Volg ons op facebook : Lameli Milano

Volg ons op snachat: lamelimilano

En/of op instagram: kikomilanoblog

Topppie! Thanks, WE WILL REALLY APPRECIATE THAT. (English is not our favourite language)

Ciao bella(o)!

Liefs,

Lisa, Melda en Lies.

kiko-milano-make-up-2

 

 

 

 

BLOG 4; KIKO MILANO HUIDVERZORGING

KIKO MILANO HUIDVERZORGING

Kiko Milano heeft niet alleen make-up maar ook huidverzorging producten. Wij gaan er een paar bespreken.

Als eerst laten we eventjes zien wat ze überhaupt hebben. Best leuk om te weten toch?

kiko-die-limano

Zoals je ziet hebben ze producten voor je gezicht, lippen, lichaam, handen, (geuren), zonneproducten en op dit moment hebben ze ook een limited editions lijn. Dit zijn op dit moment de holiday collection en de neo noir.

Je ziet dat KIKO MILANO heel uitgebreid te werk gaat. Dit is goed voor het imago van KIKO MILANO want ze hebben nu niet alleen een make-up imago. Wat gaan wij je vandaag in deze blog vertellen? Wij gaan je vertellen hoe het zit met de lip verzorgingsproducten van KIKO MILANO.

LIP VERZORINGSPRODUCTEN VAN KIKO MILANO, FIJN OF NIET FIJN?

Wij vinden de lip verzorgingsproducten van KIKO MILANO natuurlijk super fijn, geweldig awesome en hip! Maar ja, waarom vinden wij dit? Dit gaan wij jullie nu vertellen.

Ten eerste heeft KIKO MILANO allemaal parabeenvrije vrije producten. Wat houdt dat in? Het risico op allergische reacties is hierdoor minimaal. Heb jij dus een kwetsbare en of gevoelige huid? Dan zijn deze producten helemaal geschikt voor je. Wij gebruiken op dit moment ook een verzorgingsproduct voor de lippen van KIKO MILANO. Wij gebruiken namelijk:

kiko

Dit is de GLOSSY BALM lippenbalsem van KIKO MILANO. Deze lippenbalsem is super hydraterend en dus uitermate (ja dure woorden) geschikt voor droge lippen. Wat ook nog heel leuk is aan dit product is dat het een beschermingsfactor SPF-15 bevat. Dit houdt in dat je zelfs in de zon (ook al is het is nu super koud) beschermt bent. Toppie toch? Dit product is te koop bij KIKO MILANO €5,90. KOPEN? ja wij zeggen van wel!

WELKE TIPS WILLEN WIJ JULLIE MEEGEVEN?

Wanneer je een lip verzorgingsproduct van KIKO MILANO koopt raden wij je aan om ook de lip masker van KIKO MILANO aan te schaffen.

Dit ziet er zo uit:

kikoooJa dit ziet er raar uit toch? Maar het werkt echt fantastisch! Waar dient het voor?

Voedend patchmasker op basis van hydrogel, een schoonheidsbehandeling van de lippen die de huid voorbereidt op de make-up.

In de formule zit een mengsel van specifieke bestanddelen voor het revitaliseren en beschermen van de lippen.

Zodra het is aangebracht, worden de bestanddelen van het masker onmiddellijk en geleidelijk afgegeven en krijgen de lippen en de lipcontouren een energie boost. De patch heeft een lichte, elastische textuur en voelt fris aan.

Wat KIKO MILANO ook zegt is het volgende:

NIET INSLIKKEN! (maar waarom zou je dat met een tof product doen?

AFSLUITING VAN DE WEEK! HI – HA – HO (geen Kerstman hoor)

Volg ons op FACEBOOK en voeg ons toe op SNAPCHAT.

FACEBOOK:

kikoooo.png

Zoals je ziet heten wij LAMELI MILANO (afgeleid van KIKO MILANO). Op dit moment hebben wij een win-actie. MEE DOEN!

SNAPCHAT:

Lamelimilano

24-7 ons kunnen volgen? Voeg ons dan toe op snapchat!

AFSLUITING 2.0 WANT HET KAN NIET GEK GENOEG.

Wij wensen jullie alvast een heeeeel fijn weekend. 🙂 Tot volgende week!

Liefs,

x

Lisa Melda en Lies

 

 

 

 

BLOG 3; KIKO MILANO OOG MAKE UP

 

afbeelding1

Welke oog producten biedt KIKO MILANO aan?

afbeelding12

Nou ze bieden dus een hele boel aan. Wij hebben de categorieën even op een rijtje gezet.

Primes;

Oogschaduw;

Oogpotloden;

Mascara;

Eyeliners;

Wenkbrauw-producten.

Wij hebben een paar producten uitgekozen voor een leuk make up filmpje. KIJKEN !

 

Voordat we een filmpje gaan uploaden gaan we eerst even vertellen wat waar voor gebruikt wordt.

 

Uitleg over de producten die wij gaan gebruiken.

 

Pearly eye base

afbeelding13

Dit is een primer, een primer wordt gebruikt om de basis van je oogschaduw te realiseren. Een primer zorgt ervoor dat de oogschaduw langer blijft zitten. Een primer is handig voor wanneer je een lange avond voor de boeg hebt. Lekker stappen, of lekker uiteten zonder dat je continu hoeft te denken aan je oogschaduw. Het zit er toch al goed op! En dankzij de primer blijft het ook nog is mooi en lang zitten. Een primer zorgt er ook voor dat de kleuren van de oogschaduw er beter uit komen.

Hebben hebben hebben!

 

Deze primer is te koop bij KIKO MILANO voor: €7,90,- en dit vinden wij een super mooi prijsje voor dit mooie product.

 

Water eyeshadow

  1. 208 Light Gold

afbeelding14

Dit is echt een must have voor een feestje! Deze oogschaduw kan zowel droog als nat gebruikt worden. Een mengsel van ronde poederkorreltjes zorgt voor een prachtig kleureffect. Deze kleur is heel makkelijk te combineren. Go for GOLD girl!

Oogschaduw zorgt voor volume. Je ogen zullen stralen.

Dit product is te koop bij KIKO MILANO voor: €8,90,-

 

 

Everlasting Kajal

 

afbeelding15

Dit is een oogpotlood. (duh)

Dit is een lang houdende, intens zwarte kajal. even moeilijke taal) Dit houdt in dat het een oogpotlood is die voor een lange tijd de binnenkant van je ogen dekt. De samenstelling van dit potlood is zacht en smeuïg waardoor het makkelijk is aan te brengen. De kleur blijft zitten, en lang, heeeel lang, wel tot 7 uur nadat je het potlood hebt aangebracht.

 

Dit product is te koop bij KIKO MILANO voor: €5,20,-

 

Volumizing Effect Mascara

afbeelding17

 

Deze mascara heeft een krullend volume-effect. De kleur is zwart waardoor het lekker goed opvalt. De vloeibare textuur vormt geen klontjes of ophopingen, is opbouwbaar en makkelijk aan te brengen.

Wanneer je deze mascara gebruikt, ben je er zeker van dat jij hele mooie wimpers krijgt.

Dit product is te koop bij KIKO MILANO voor:  €10,-

Het is de duurste van de KIKO MILANO collectie, maar na onze mening ook de beste.

 

 

Double Colour Eyeliner

afbeelding18

Een topper uit de collectie, namelijk een duo-eyelinerpotlood. Twee kleuren voor een veelzijdige look. De zachte en gladde textuur hecht aan de oogleden en geeft je precies wat je nodigt hebt.

Deze is verkrijgbaar in 9 kleuren. Helaas voor ons is dit product een limited edition en dus slechts enkele weken verkrijgbaar.

Dit product is te koop bij KIKO MILANO voor: €8,-

KOPEN! OP=OP

 

 

 

 

 

COLOR FEVER EYESHADOW PALETTE

 afbeelding9

Deze oogschaduw is uitgerust met vier levendige en stralende kleuren.

De oogschaduw is, droog of nat gebruikt, ideaal om een natuurlijke kleur van de ogen te benadrukken.

Deze oogschaduw is makkelijk aan te brengen en maakt je ogen echt prachtig. Het geeft je volume en benadrukt de puurheid.

Deze oogschaduw is in vier versies beschikbaar. Wij hebben voor deze pallet gekozen omdat we houden van natuurlijke kleuren. Deze kleuren vallen niet op, maar zullen je wel extra shine geven.

Oogschaduw let your life shine !

Deze pallet is te koop bij KIKO MILANO voor €13,90,-

 

 

BINNENKORT KOMT ER EEN FILMPJE ONLINE!

In dit filmpje zullen we laten zien hoe wij, ja wij! Gebruik maken van deze artikelen. KIJKEN!

 

Holiday collection KIKO MILANO

 

  •  De Holiday Collection 2016

De nieuwe Holiday Collection van KIKO MILANO is ontworpen door de designer: Ross Lovegrove.

ross-lovegrove.jpg

ROSS LOVEGROVE

De Holiday Collection is geïnspireerd op de uitbundige en levenslustige sfeer van het Italiaanse feestvieren. De collectie bestaat uit een breed assortiment make-up- en skin care-producten en speciale gift sets, waarmee sensuele total looks kunnen worden gecreëerd in een feestelijke mood, die geschikt is voor alle gelegenheden. Er zijn ook producten in limited edition, die slechts twee weken beschikbaar zullen zijn.

Hieronder een promotie filmpje van de HOLIDAY COLLECTION. Kijken kijken kijken!!!

 

  • De speciale holiday producten

Ze hebben speciaal voor de Italiaanse feestvieren een leuke collectie beschikbaar gesteld voor de klanten. Hieronder een paar foto’s van de collectie:

kiko-holiday

  • Welk thema wordt er gebruikt door KIKO MILANO?

Het thema van deze lijn wordt vooral gezocht in het verleidelijke deel. De kleuren zijn levendig. Het is een combinatie van licht en donker en geeft je gezicht vorm! De make-up heeft een vurig karakter. De must-have producten, zoals de eyeliner, kajal, oogschaduw en mascara onthulllen de sterke aantrekkingskracht. De lippen zijn vol en sensueel. In deze collectie staan de nagels op de voorgrond, dankzij de speciale effecten en de top coats.

  • JAA! ze hebben ook parfum!

De parfum die ze bij deze collectie hebben uitgebracht is een unieke eu de parfum. De vijf zintuigen worden gestimuleerd door de heerlijke geur. Het is echt een geur die vrouwelijkheid belichaamt. KOPEN KOPEN KOPEN!!

De geur heet VELVET PASSION en is voor een niet al te duur prijsje verkrijgbaar.

parfum

 

 

KIKO MILANO

KIKO MILANO

“Be What You Want”

kiko-milano-make-up-2

Een klein beetje geschiedenis. (Kan geen kwaad. )

KIKO MILANO is een Italiaans merk van professionele cosmetica. KIKO MILANO is opgericht in 1997 door Antonio Percassi. Naast make-upproducten biedt KIKO MILANO ook gezichts- en lichaamsbehandelingen aan. KIKO MILANO zet zich in voor vrouwen in alle leeftijdscategorieën.

Via de zin “Be What You Want” vat KIKO zijn visie op schoonheid samen. KIKO MILANO heeft een groot assortiment. Nu zullen jullie super veel vragen hebben zoals: “Welke producten biedt KIKO MILANO dan aan?’’ en “Waarom is KIKO MILANO nou een goed merk?’’ en “Waarom zijn jullie geen blog begonnen over een ander make-up merk?” Weetje? Laat die vragen maar lekker rondzwerven in je hoofd, want wij gaan daar allemaal antwoord op geven!

Missie

Ten eerste heeft KIKO MILANO een erg goede missie, namelijk: Ervoor zorgen dat iedere vrouw zich het beste van de cosmetische innovatie kan veroorloven zonder een gat te slaan in haar budget. Wat houdt deze missie nou in?? Nou dat KIKO MILANO make-up en verzorgingsproducten aanbiedt tegen een goede prijs. Ze zijn niet het goedkoopst, maar ook zeker niet het duurste merk.

GEEN testen op dieren

Ten tweede test KIKO MILANO niet op dieren. Dit vinden wij heel tof want dieren hebben ook een bestaan! KIKO MILANO biedt deze garantie op alle producten. Dus niet alleen op de eindproducten waarmee wij lekker poederen, maar ook op de grondstoffen die ze voor de eindproducten gebruiken! DIKKE LIKE!

notest

 

De distributie

KIKO MILANO heeft meer dan 600 verkooppunten in Europa en de Verenigde Staten. Harstikke goed, maar wij vinden de winkels in Nederland vooral heel interessant. In ieder verkooppunt is het mogelijk om de voordelen van de verschillende behandelingslijnen te leren kennen. Zo weten wij, en dus ook jij meteen welke keuze het beste bij jou past! Wij zien alleen maar voordelen.

Arnhem

Om even terug te komen op ons. Wij komen uit de buurt van Arnhem en wij vinden het daarom ook helemaal geweldig dat er onlangs een winkel van KIKO MILANO is geopend in Arnhem. Naast Arnhem zijn er nog tien andere filialen in Nederland te vinden. Als KIKO MILANO deze lijn doortrekt zullen er snel nog meer filialen in Nederland volgen.

 

 

gethelook

 

 

 

 

http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/cosmeticaketen-kiko-milano-komt-naar-ketelstraat-arnhem-1.6171769

http://www.kikocosmetics.com