BLOG 6; KIKO MILANO FOUNDATION

 

We zijn er weer!! En deze week gaan het hebben over foundation van het super merk KIKO Milano!

SKIN TONE FOUNDATION

Schermafbeelding 2017-01-11 om 14.25.52.png

Dit is een vloeibare foundation die de huid verhelderd en stralender maakt.  Deze foundation laat de huid hydrateren, wat in houdt dat de foundation vochtinbrengend is voorwel 8 uur!!!

Het effect dat deze foundation geeft is make-up no make-up. Als je deze foundation op smeert en beetje mascara op je wimpers doet, heb je dus een perfecte natural look. Het is makkelijk op te smeren en zorgt dus voor gladheid (dus minder snel vlekken!!) De zomer duurt natuurlijk nog even (heeeeeeel jammer 😦 ), maar deze foundation beschermt de huid tegen de zon!! Het heeft SPF 15.

Deze foundation is in 39 kleuren voor 6 verschillende ondertonen verkrijgbaar. Door zoveel verschillende kleuren kan iedereen de perfecte kleur vinden.

Skin Tone Foundation heeft een handige doseerder, waardoor er niet direct te veel uit komt. Dit scheelt natuurlijk, want hoevaak heb je wel niet dat er per ongeluk te veel uit komt (uhh jaa te vaak dus).

Wij gebruiken altijd de kleur Gold 50.

Deze foundation kost €15,95

GLACIAL LIGHT SOFT SIFTER FOUNDATION

Schermafbeelding 2017-01-11 om 14.42.48.pngDeze foundation zorgt voor een gezonde en egale huid. Ook is aan deze foundation gletsjerwater toegevoegd om de huid frisheid te geven. Hierdoor blijft de huid zacht.

Deze foundation versmelt samen met de huid en laat vlekjes en onvolkomenheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Doordat deze foundation in een mooi potje zit, is ook bij deze foundation het makkelijk te doseren. (handuuugg!)

Dit super mooie potje, met penseelstreken en kleurvegen op het witte deksel, is geïnspireerd op de wereld van de kunst. (daar houden wij van)

Het potje is stijlvol en creatief, hierdoor kan deze altijd meegenomen worden.
Deze foundation is te koop is 2 kleuren.

Deze foundation kost € 6,40

SUNSHINE DD CREAM SPF 30

Deze foundation heeft gewoon alles!! Deze is perfect!!

Schermafbeelding 2017-01-11 om 15.21.10.pngDeze foundation is een gezichtscrème met een bruine kleur. Dat is natuurlijk perfect, je verzorgt je huid en je ziet er fantastisch uit! Plus dat deze foundation een hoge SPF heeft! Maar liefst 30!! 

Deze crème garandeert bescherming voor de huid door de BB en CC cream. Het is een multi-benefitbehandeling die voor een gelijkmatige teint zorgt. Deze formule zorgt ervoor dat deze foundation geheel geschikt is voor de zomer.

Ook is aan deze foundation vitamine C en extracten van de Myrothamnus flabellifolia toegevoegd. (Wat is dat nou weer??) Nou dat zullen we even uitleggen. De Myrothamnus flabellifolia is een woestijnplant die beschermende en voedende eigenschappen heeft. Deze plant kan in dorre gebieden overleven omdat hij water vasthoudt. (En waarom is dat goed voor ons?) Onze huid wordt hierdoor gehydrateerd.

De tube is roségoudkleurig en heeft een driedimensionaal patroon en dit is natuurlijk onze lievelingskleur! En deze is te koop in 2 kleuren. Maaaaaaar het slechte nieuws is dat deze perfecte foundation limited edition is. Dus kopen nu het nog kan!

Deze foundation kost €6,40

Tot de volgende keer!!

Liefs,

Melda, Lisa en Lies ❤

kiko-sfeerbeeld

Plaats een reactie