BLOG 5; KIKO MILANO GEUREN

JAJA! WEER EEN NIEUWE KIKO MILANO BLOG.

Dit keer gaan we het hebben over de geuren van KIKO MILANO. Zoals we al eerder hadden verteld houdt KIKO MILANO zich niet alleen bezig met make up, mascara en foundations maar hebben ze dus ook verzoringsproducten en een gehele parfum collectie. (super vet).

Ten eerste willen we even laten zien welke parfums ze nu hebben. Dit gaan we doen aan de hand van de volgende foto (yeah interessant)

 

hoi

fggf

Op dit moment heeft KIKO MILANO 8 geuren. Waaronder ook twee geursets (die zijn echt de moeite waard om te kopen). Hierbij zijn naast parfum ook nog een hydraterende crème en een kaars aan toegevoegd. (NATUURLIJK ALLEMAAL IN DEZELFDE GEUR).

WELKE GEUR VINDEN WIJ HET LEKKERST? (DUS JIJ OOK :p)

Wij vinden op dit moment de VELVET PASSION het lekkerst. Dit is een geur uit de holiday collection. Deze geur is een houtachtig-bloemige geur. Nu willen wij vertellen wat dat inhoudt, maar…. nee oke, we proberen het gewoon. Dit is een geur dat een natuurlijk vleugje heeft met een bloem extract. Denk hierbij aan violet en freesia. (wat een taal). Deze geur is helaas (om te huilen) limited edition. Dit houdt in dat het maar tijdelijk verkrijgbaar is.

Wij vinden het flesje ook super mooi. Het flesje is mooi rood want mooi rood is niet lelijk. Het flesje en de geur is geproduceerd in Italië. De land waar natuurlijk alles mooi is, het land waar alles om liefde draait. KIKO MILANO speelt daar goed op in.

Het flesje is mooi rood en doet ons denken aan een roos. KIKO MILANO weet dat vrouwen van chique flesjes houden, dus deze is echt geschikt voor hun imago.

TIPS VOOR KERSTMIS, KERSTCADEAUTJES?

Het is natuurlijk bijna kerstmis, dit moet gevierd worden met veel cadeautjes en veel eten. Nu kun je gaan bedenken wat je gaat geven aan je geliefde. Wij gaan het je heel makkelijk maken. Zoals we al hadden verteld, heeft KIKO MILANO ook geursets. Deze zijn te verkrijgen voor €9,90,-. Best goedkoop en een uniek cadeau, vinden wij.

geurset.png

Deze geurset heet WATER & INNOCENCE. Deze geurset bevat:

Roll-on eau de toilette, hydraterende bodycrème en kaars.

Al deze producten zijn gemaakt met dezelfde geuren. Deze geur is natuurlijk ook geproduceerd in het mooie Italië. Wij vinden dit echt een geschikt cadeau voor kerstmis, of gewoon voor eventjes tussendoor.

 

PROMOTIE FILMPJE VAN DE GEURSET (LEUK OM TE ZIEN)

 

.Dit filmpje is natuurlijk heel simpel en een beetje raar verbeeld maar ze laten wel duidelijk zien wat je met deze fantastieke set van KIKO MILANO kan. De andere geuren komen ook mooi terug in dit filmpje.

AFSLUITING VAN DE WEEK DIT KEEEEER:

Wij hopen dat jullie deze blog leuk vonden. Dit is natuurlijk fijn om te horen voor ons, dus laat een berichtje achter als je tips en of vragen hebt!

AFSLUITING 2.0 TUTUTUTUT

Wij wensen jullie een fijn weekend en een leuk kerstfeestje. Wij zullen voor het kerstfeestje wel weer aanwezig zijn met weer een fantastische blog. Tussendoor in contact blijven met ons?

Volg ons op facebook : Lameli Milano

Volg ons op snachat: lamelimilano

En/of op instagram: kikomilanoblog

Topppie! Thanks, WE WILL REALLY APPRECIATE THAT. (English is not our favourite language)

Ciao bella(o)!

Liefs,

Lisa, Melda en Lies.

kiko-milano-make-up-2

 

 

 

 

Plaats een reactie