ABOUT

Hey allemaal!

Leuk dat jullie op onze blog zijn uitgekomen. Wij willen ons even voorstellen!

  •  Onze gedachte achter deze blog

Wij zijn: Melda Deniz, Lies Karperien en Lisa Janssen. Wij studeren commerciële economie op de HAN in Arnhem. Wij zitten in het eerste jaar en vinden het leuk om online bezig te zijn naast onze studie. Deze blog gaat over make-up, dit komt omdat Melda Deniz ons heeft overgehaald. (grapje) Wij vinden het namelijk alle drie leuk om wat te vertellen en we vinden het alle drie leuk om bezig te zijn met uiterlijke verzorging.

  • Waarom wij voor KIKO MILANO hebben gekozen

Wij vinden KIKO MILANO een merk dat voor iedereen beschikbaar is. Dat maakt het merk mooier! Verder heeft KIKO MILANO gewoon vet goede producten.

Verder komen wij vaak in de stad Arnhem (ja gek he?) en daar zit ook een KIKO MILANO winkel, best handig.

  •  Wat houdt ons bezig?

Wat onze bezigheden zijn? Niet erg veel, we zitten vooral veel op school en houden ons daar ook 24/7 mee bezig. Uhuhm.. nee zonder gein, we hebben echt veel te doen voor school en naast school zijn we vooral met vriendinnen. Sporten doen we niet, of eigenlijk amper.. wij vinden studeren ook een soort van sport. 🙂

  • Wat kunnen jullie op deze blog verwachten?

Natuurlijk super leuke blogs, die wij schrijven, speciaal voor jullie! Naast al de geschreven blogs zullen we er ook filmpjes bij maken. Als we het over filmpjes hebben bedoelen we o.a. make-up tutorial filmpjes en challenges. Onze blogs en filmpjes gaan natuurlijk over KIKO MILANO en dan vooral over de producten die KIKO MILANO aanbiedt.

Nog meer over ons weten? Vraag het gerust!

Liefs, X

 

kiko-milano-1