Holiday collection KIKO MILANO

 

  •  De Holiday Collection 2016

De nieuwe Holiday Collection van KIKO MILANO is ontworpen door de designer: Ross Lovegrove.

ross-lovegrove.jpg

ROSS LOVEGROVE

De Holiday Collection is geïnspireerd op de uitbundige en levenslustige sfeer van het Italiaanse feestvieren. De collectie bestaat uit een breed assortiment make-up- en skin care-producten en speciale gift sets, waarmee sensuele total looks kunnen worden gecreëerd in een feestelijke mood, die geschikt is voor alle gelegenheden. Er zijn ook producten in limited edition, die slechts twee weken beschikbaar zullen zijn.

Hieronder een promotie filmpje van de HOLIDAY COLLECTION. Kijken kijken kijken!!!

 

  • De speciale holiday producten

Ze hebben speciaal voor de Italiaanse feestvieren een leuke collectie beschikbaar gesteld voor de klanten. Hieronder een paar foto’s van de collectie:

kiko-holiday

  • Welk thema wordt er gebruikt door KIKO MILANO?

Het thema van deze lijn wordt vooral gezocht in het verleidelijke deel. De kleuren zijn levendig. Het is een combinatie van licht en donker en geeft je gezicht vorm! De make-up heeft een vurig karakter. De must-have producten, zoals de eyeliner, kajal, oogschaduw en mascara onthulllen de sterke aantrekkingskracht. De lippen zijn vol en sensueel. In deze collectie staan de nagels op de voorgrond, dankzij de speciale effecten en de top coats.

  • JAA! ze hebben ook parfum!

De parfum die ze bij deze collectie hebben uitgebracht is een unieke eu de parfum. De vijf zintuigen worden gestimuleerd door de heerlijke geur. Het is echt een geur die vrouwelijkheid belichaamt. KOPEN KOPEN KOPEN!!

De geur heet VELVET PASSION en is voor een niet al te duur prijsje verkrijgbaar.

parfum

 

 

Plaats een reactie