BLOG 4; KIKO MILANO HUIDVERZORGING

KIKO MILANO HUIDVERZORGING

Kiko Milano heeft niet alleen make-up maar ook huidverzorging producten. Wij gaan er een paar bespreken.

Als eerst laten we eventjes zien wat ze überhaupt hebben. Best leuk om te weten toch?

kiko-die-limano

Zoals je ziet hebben ze producten voor je gezicht, lippen, lichaam, handen, (geuren), zonneproducten en op dit moment hebben ze ook een limited editions lijn. Dit zijn op dit moment de holiday collection en de neo noir.

Je ziet dat KIKO MILANO heel uitgebreid te werk gaat. Dit is goed voor het imago van KIKO MILANO want ze hebben nu niet alleen een make-up imago. Wat gaan wij je vandaag in deze blog vertellen? Wij gaan je vertellen hoe het zit met de lip verzorgingsproducten van KIKO MILANO.

LIP VERZORINGSPRODUCTEN VAN KIKO MILANO, FIJN OF NIET FIJN?

Wij vinden de lip verzorgingsproducten van KIKO MILANO natuurlijk super fijn, geweldig awesome en hip! Maar ja, waarom vinden wij dit? Dit gaan wij jullie nu vertellen.

Ten eerste heeft KIKO MILANO allemaal parabeenvrije vrije producten. Wat houdt dat in? Het risico op allergische reacties is hierdoor minimaal. Heb jij dus een kwetsbare en of gevoelige huid? Dan zijn deze producten helemaal geschikt voor je. Wij gebruiken op dit moment ook een verzorgingsproduct voor de lippen van KIKO MILANO. Wij gebruiken namelijk:

kiko

Dit is de GLOSSY BALM lippenbalsem van KIKO MILANO. Deze lippenbalsem is super hydraterend en dus uitermate (ja dure woorden) geschikt voor droge lippen. Wat ook nog heel leuk is aan dit product is dat het een beschermingsfactor SPF-15 bevat. Dit houdt in dat je zelfs in de zon (ook al is het is nu super koud) beschermt bent. Toppie toch? Dit product is te koop bij KIKO MILANO €5,90. KOPEN? ja wij zeggen van wel!

WELKE TIPS WILLEN WIJ JULLIE MEEGEVEN?

Wanneer je een lip verzorgingsproduct van KIKO MILANO koopt raden wij je aan om ook de lip masker van KIKO MILANO aan te schaffen.

Dit ziet er zo uit:

kikoooJa dit ziet er raar uit toch? Maar het werkt echt fantastisch! Waar dient het voor?

Voedend patchmasker op basis van hydrogel, een schoonheidsbehandeling van de lippen die de huid voorbereidt op de make-up.

In de formule zit een mengsel van specifieke bestanddelen voor het revitaliseren en beschermen van de lippen.

Zodra het is aangebracht, worden de bestanddelen van het masker onmiddellijk en geleidelijk afgegeven en krijgen de lippen en de lipcontouren een energie boost. De patch heeft een lichte, elastische textuur en voelt fris aan.

Wat KIKO MILANO ook zegt is het volgende:

NIET INSLIKKEN! (maar waarom zou je dat met een tof product doen?

AFSLUITING VAN DE WEEK! HI – HA – HO (geen Kerstman hoor)

Volg ons op FACEBOOK en voeg ons toe op SNAPCHAT.

FACEBOOK:

kikoooo.png

Zoals je ziet heten wij LAMELI MILANO (afgeleid van KIKO MILANO). Op dit moment hebben wij een win-actie. MEE DOEN!

SNAPCHAT:

Lamelimilano

24-7 ons kunnen volgen? Voeg ons dan toe op snapchat!

AFSLUITING 2.0 WANT HET KAN NIET GEK GENOEG.

Wij wensen jullie alvast een heeeeel fijn weekend. 🙂 Tot volgende week!

Liefs,

x

Lisa Melda en Lies

 

 

 

 

Plaats een reactie