BLOG 7; KIKO MILANO ACCESSOIRES

Eventjes een hallo vanaf KIKO MILANO!

Hey haallloooo! Hebben jullie onze blogs gemist? Ja? Ja wij jullie ook! 🙂 Wij zijn er gelukkig weer! Leuk dat jullie er ook weer zijn!

 

Wat bespreken we vandaag over KIKO MILANO?

Vandaag gaan wij het hebben over de accessoires van KIKO MILANO. Kiko Milano heeft niet alleen make up, geurtjes en huidverzoring maar ook accessoires! Dit gaan wij eventjes aan jullie laten zien met de volgende foto. saveaskiko.png

Kiko Milano heeft accessoires voor het gezicht, de ogen, de handen en kwasten voor het gezicht en andere lichaamsdelen.

Welk product hebben wij wel eens gebruikt van Kiko Milano?

Dat zijn de kunstwimpers van Kiko Milano. Wij vinden ze erg mooi en erg natuurlijk. Kunstwimpers of in de volksmond: nepwimpers zijn vooral super handig bij feestjes. Je plakt ze op (ja ja, easy) en daarna ben je klaar voor de hele avond. gggggggggggggggg.pngDit zijn de false eyelashes van KIKO MILANO die wij wel eens gebruiken. Er zit lijm bij (klinkt chemisch) maar het is echt een tof product. Voor de mensen die niet bekend zijn met dit product hebben wij een mooi en handig filmpje opgezocht.

Filmpjes tijd!!!!

 

Zoals je ziet is de after-look een stuk mooier en eleganter dan de before-look. Dit komt vooral door het aanbrengen van de nepwimpers. Dit filmpje laat kort zien hoe je de wimpers aanbrengt en hoe jij dus een toffe avond kan beleven zonder daar enige moeite voor te doen!

Wat te doen als je geen zin hebt in nepwimpers en of kunstwimpers van Kiko Milano?

Er zijn natuurlijk genoeg andere mogelijkheden om er mooi en fancy uit te zien. Je kunt namelijk ook gewoon de mascara gebruiken van Kiko Milano. Je wimpers kun je wel langer maken, dit kan je doen met een wimperkruller. Deze heeft Kiko Milano ook in het assortiment. (YES OMG YES) (ZE HEBBEN OOK ECHT ALLES)

wimperkrul.pngDit een wimperkruller van jawel, Kiko Milano. Deze wimperkruller is van staal. De wimperkruller heeft een zacht kussentje wat je wimpers dus ten goede doet. In de verpakking zit ook een extra kussentje. Dit is handig voor als je kussentje vies en of kapot gaat. Benieuwd hoe je een wimperkruller gebruikt? Dit kun je zien in het volgende filmpje:

 

Zoals je in dit filmpje ziet, is het best makkelijk en heeft het echt een mooi effect. Als je geen lange en krullende wimpers hebt van jezelf, kan je het makkelijk voor elkaar krijgen met een wimperkruller van Kiko Milano. Een wimperkruller van Kiko Milano kost €5,90,- en is echt de moeite waard!

Afsluiter van deze ontzettend leuke Kiko Milano blog!

Wij hopen dat jullie het een leuke blog vonden. Wij gaan nu lekker leren voor onze tentamens. (YES SO MUCH FUN). Heeft u nog vraagjes over ons? Of over ons Kiko Milano zoek dan vooral contact op! Dit kan via Facebook: Lameli Milano, via snapchat: lamelimilano of via instagram: kikomilanoblog. Gewoon doen hoor, wij zijn echt lief!

Afsluiter 2.0 omdat wij jullie aardig vinden.

Wij vonden het echt heel leuk om voor jullie te schrijven. Dit hebben wij met plezier gedaan. Helaas zit er nu wel een break aan te komen. Wij moeten ons nu druk houden met school en andere zaken. Wij hopen jullie snel nog te kunnen vermaken met onze blogs. Blijf ons volgen!

kiko-sfeerbeeld

 

Plaats een reactie